Gillar du våra kärnvärden?
Kvalitet, trivsel och samarbete

Vi vill gärna bli fler och för oss är det viktigt att du som vill jobba hos oss delar våra värderingar och kärnvärden som är kvalitet, trivsel och samarbete. Vi är också sportintresserade, så om du delar vårt intresse kommer du passa extra bra in i gänget. Vi vill att de som arbetar hos oss ska växa, utvecklas och trivas. Vi tycker att det är spännande med nya personligheter och kompetenser hos oss – så du är alltid välkommen att skicka in din spontanansökan! 

Med kvalitet menar vi –  kvalitet i utfört arbete och rättvisande bokslut. Revision enligt god revisionssed och lyhördhet för vad kunden behöver och kommer behöva. Kommunikation och pedagogik är nyckelbegrepp och vi ska vägleda kunderna för att de skall lära sig undvika misstag och få verktygen att utveckla sin verksamhet.

Samarbete är viktigt för oss för att det främjar öppenhet, respekt och förståelse för varandra. Det skapar sammanhållning och trivsel i gruppen och höjer vår prestation. Så vi uppmuntrar dig till att sticka in huvudet hos en kollega och fråga om råd. Det är viktigt att du delar med dig av kunskap och erfarenhet till kollegor och kunder. Du får gärna ta på dig eller släppa ifrån dig jobb på våra måndagsmöten. Diskutera gärna med en kollega om förbättringsförslag vi kan ge våra kunder och fråga/diskutera hellre en gång för mycket än en gång för lite!

Vi respekterar varandras olikheter, därigenom skapar vi trivsel på vår arbetsplats. Vi vill ge dig möjligheten till individuell utveckling utifrån din egen drivkraft, takt och målsättning. Vi försöker därför underlätta varje medarbetares livspussel. Vi vill ge dig rimlig frihet att arbeta när du vill om dagarna. Vi har gemensamma aktiviteter såsom kulfester och utlandskurser. Vi uppmuntrar till att du ska hinna med att fika!