Hos oss har vi många
kompetenser och personligheter

Vår verksamhet startade i Karlskoga 1990 och har efter hand utvecklats till att omfatta 12 medarbetare fördelade på kontoren i Kristinehamn och Karlskoga.

 

Våra kärnvärden är att vi levererar kvalitet till våra kunder, vi ger oss själva trivsel om dagarna och vi uppnår bådadera genom ett stort mått av samarbete.

Vi är en del av Baker Tilly Sverige, som har ca 600 medarbetare vid ett 70-tal kontor landet runt. De svenska byråerna ingår i sin tur i Baker Tilly International med 156 likasinnade firmor med verksamhet i 131 länder och ca 26 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.

Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Baker Tilly Östra Värmlnad AB, a member firm of Baker Tilly Sverige AB, trading as Baker Tilly is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members which are separate and independent legal entities.

Personal

Eja Andersson

Eja Andersson

Auktoriserad revisor

Jag är auktoriserad revisor sedan 1986, har arbetat med alla typer av bolag. Från börsnoterade på 80-talet till mindre ägarledda bolag på 90-talet och framåt.

Jag har varit ägare i flertal revisionsbyråer med olika antal ägare och anställda, från 1-10 st delägare och upp till 100-talet anställda.

De senaste 20 åren, sedan jag flyttade till Kristinehamn, har jag lagt fokus på  mindre ägarledda företag. Det är en rolig målgrupp där man får se utveckling av bolaget och får kontakt med ägare och företrädare för bolagen. Det är också intressant och givande att se hur ägarnas situation avseende delägande samt skatteproblematik går att lösa.

Jag är invald i styrelsen i Baker Tilly Sverige vilket är väldigt intressant och ger en bra inblick i hur vår organisation fungerar. Dessutom får jag inblick i hur vi alla jobbar för att få ett bra samarbete och ha trevligt tillsammans.

Jag har många fritidsintressen och de intressen som tar mest av min tid är siming, löpning och gymmet. Utöver det går många timmar till att följa sport på TV, främst då Degerfors IF, BIK Karlskoga och alla göteborgslag.

Henrik Edhall

Henrik Edhall

Redovisningskonsult

Jag har arbetat som redovisningskonsult på byrån sedan slutet av 2008. Mina arbetsuppgifter idag består huvudsakligen av löpande redovisning, bokslut samt rådgivning, koncernredovisning och viss lönehantering förekommer även under mina arbetsdagar. Jag trivs väldigt bra och brinner framförallt för att få våra kunder intresserade av sin redovisning genom att modernisera och effektivisera.

Jag är i grunden gymnasieekonom men har under åren kompletterat med utbildningar på högskola samt bransch utbildningar. Under 2018 slutförde jag min utbildning via FAR och blev då auktoriserad redovisningskonsult.

På min fritid spelar jag padel, golf eller umgås med min sambo och dotter.

Johan Adolfsson

Johan Adolfsson

Redovisningskonsult

Jag arbetar på byrån sedan 2010 men har erfarenhet från branschen sedan 1998.

Jag arbetar främst med löpande redovisning och bokslut samt ansvarar för alla ärenden till bolagsverket.

På min fritid umgås jag med familjen, älskar att träna, vara ute i naturen och åka snowboard.

Jag följer alla Arsenals fotbollsmatcher på tv men då och då så åker jag till London för att se dem live.

Lena Popke

Lena Pöpke

Revisorsassistent

Sedan 2009 har jag varit del av ett härligt gäng i Kristinehamn och Karlskoga. Jag arbetar med revision och granskar i första hand våra kunders underlag och går igenom bolagens rutiner för att se till att den löpande redovisningen fungerar som den ska.

Jag trivs jättebra och tycker att jobbet är både kul och omväxlande.

På den tid som över dansar jag zumba och går på yogapass. Idrottsintresse är viktigt på vårt kontor och det får bli mitt bidrag. Jag gör även några pass på gym, några pass på längdskidor under vintern och har en stark ambition att börja springa, vilken dag som helst.

Mitt stora intresse i övrigt är trädgård. Framförallt att skapa en miljö att trivas i och som inte kräver större insats av mig än jag har lust med.

Linnea Hassel

Linnéa Hassel

Redovisningskonsult (föräldraledig)

Jag har arbetat på kontoret sedan juni 2015. Jag arbetar med löpande redovisning, bokslut och löner. Dessutom är jag ansvarig för upprättandet av våra kunders bolagsdeklarationer. Det bästa med jobbet är variationen i arbetet och kundkontakten!

Jag har läst tre år på Civilekonomprogrammet, men tog ett uppehåll för att börja jobba här på Baker Tilly Östra Värmland. På sikt planerar jag att fullfölja utbildningen samtidigt som jag fortsätter mitt arbete här.

Ledig tid spenderar jag oftast med min sambo, vänner och familj. Vi brukar spela sällskapsspel eller åka ut på äventyr.

Att resa är också något som jag älskar och som jag vill göra mycket mer av! Jag har inget drömresemål, vill hinna se allt!

Marise Swart

Marise Swart

Redovisningsassistent
Mer information

Jag arbetade heltid på byrån mellan 2008 och 2015. Nu arbetar jag lite mindre men är ansvarig för all hantering kring elektroniska leverantörsfakturor.

Niklas Griffiths

Niklas Griffiths

Redovisningskonsult

Jag har arbetat på kontoret sedan juni 2016. Mina främsta arbetsuppgifter är löpande redovisning, löner, bokslut samt upprättande av K10:or åt våra kunder. Förutom att bredda min kompetens inom redovisning tycker jag att digitalisering och effektivisering är mest intressant.

År 2016 tog jag examen från högskoleprogrammet Management med IT vilket har huvudområdet företagsekonomi men består till hälften av IT-relaterade kurser. Jag har därmed en filosofie kandidatexamen inom företagsekonomi.

Utanför kontorstid hittar ni mig i skogen där jag kastar frisbeegolf alternativt plockar svamp eller hemma hos min fru och dotter där jag ständigt letar nya projekt både i hemmet och i trädgården.

Susanna Thelander

Susanna Thelander

Redovisningskonsult

Jag har arbetat på byrån sedan 2014 och är utbildad Redovisningsekonom på Affärshögskolan i Örebro.

Arbetar främst med löpande redovisning och bokslut.

Fritiden ägnar jag åt min familj, bestående av man och tre barn. Det blir en hel del sport, så som hockey, fotboll, friidrott, golf och crossfit.
Sen så har jag ett stort intresse för inredning och design.

Terje Eggen

Terje Eggen

Auktoriserad revisor

Jag har arbetat på kontoret sedan 1995 då vi bara var 3 anställda och har varit auktoriserad revisor sedan 2003 . Jag arbetar främst med revision, rådgivning och planering för ägarledda företag. Jag trivs som bäst när jag får jobba ihop med kunder och hitta bra lösningar för deras bolag samt ägarnas privata ekonomi och livssituation.

Fritiden spenderar jag gärna med familjen hemma i huset eller på en resa. Jag går också gärna iväg och tränar på gym.När jag inte själv är aktiv står jag gärna på läktaren i Nobelhallen och kollar på BIK Karlskoga.

Stefan Thelander

Stefan Thelander

Skattekonsult

Jag har jobbat med skattefrågor i 40 år, huvudsakligen som skattekonsult både hos stora revisionsbolag (PWC och EY) och som egenföretagare. Har jobbat med Baker Tilly i Kristinehamn och Karlskoga sedan 1997.

Per Karlsson

Redovisningskonsult

Jag har arbetat på Baker Tilly Östra Värmland sedan augusti 2019 och är utbildad Redovisningsekonom i grunden. Mina främsta arbetsuppgifter på byrån är löpande redovisning och att kvalitetssäkra arbetat då jag också är kvalitetsansvarig på redovisningssidan. Jag har ett stort intresse för ekonomi i största allmänhet men framför allt för redovisning och styrning, områden som jag har fördjupat mig inom under min Masterutbildning i Redovisning och Styrning vid Karlstads Universitet. I min yrkesroll så är jag är en strukturerad person med en känsla för detaljer vilket innebär att jag utför arbetsuppgifterna på ett metodiskt och noggrant sätt. ”Ordning och reda” är mitt signum. Förutom min utbildning i just redovisning och styrning så har jag också erfarenhet från servicearbete, både som t.ex. säljledare inom detaljhandeln och som skötare inom vården. Därför har jag en hög servicekänsla och trivs bra i den rollen.

 

På fritiden så är det troligt att ni hittar mig ute i löpspåret, antingen under en löptur eller under en långpromenad. Göteborgsvarvet är en årlig tradition men jag genomför också en hel del traditionsenliga lokala lopp i Kristinehamn med omnejd. En aktiv fritid är således något som är viktigt för mig men ibland så slår jag mig dock gärna ner i soffan för att kolla sport. Då följer jag främst fotboll och Premier League men även annan sport som exempelvis trav och hockey. Laget som gäller är Tottenham Hotspur. Ser fram emot att få träffa både dig som befintlig – och blivande kund.