Experter med
ett stort mått engagemang

Hos oss hittar du dedikerade experter som servar ditt företag efter dina behov. Servicekänsla och personligt engagemang är Baker Tillys signum.

 

Verksamheten startades i Karlskoga 1990 av Eja. Idag består arbetsgruppen av 14 medarbetare på våra två kontor, i Kristinehamn och Karlskoga.

Vi känner ett stort engagemang för att leverera kvalitet till våra kunder och tar med genuint intresse och arbetsglädje tag i era utmaningar. Samarbete i arbetsgruppen är a och o vilket bidrar till att du som kund får ut mesta möjliga av vår samlade expertis.

Vi är en del av Baker Tilly Sverige, med cirka 800 medarbetare vid ett 80-tal kontor landet runt. De svenska byråerna ingår i sin tur i Baker Tilly International med verksamhet i 145 länder och totalt närmare 41 200 medarbetare.

Vi kopplar samman lokal närvaro, servicekänsla och det personliga engagemanget med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med vår tillgänglighet och kompetens!

Personal

Eja Andersson

Auktoriserad revisor

Jag är auktoriserad revisor sedan 1986, har arbetat med alla typer av bolag. Från börsnoterade på 80-talet till mindre ägarledda bolag på 90-talet och framåt.

Jag har varit ägare i flertal revisionsbyråer med olika antal ägare och anställda, från 1-10 st delägare och upp till 100-talet anställda.

De senaste 20 åren, sedan jag flyttade till Kristinehamn, har jag lagt fokus på  mindre ägarledda företag. Det är en rolig målgrupp där man får se utveckling av bolaget och får kontakt med ägare och företrädare för bolagen. Det är också intressant och givande att se hur ägarnas situation avseende delägande samt skatteproblematik går att lösa.

Jag har många fritidsintressen och de intressen som tar mest av min tid är siming, löpning och gymmet. Utöver det går många timmar till att följa sport på TV, främst då Degerfors IF, BIK Karlskoga och alla göteborgslag.

Terje Eggen

Auktoriserad revisor

Jag har arbetat på kontoret sedan 1995 då vi bara var 3 anställda och har varit auktoriserad revisor sedan 2003 . Jag arbetar främst med revision, rådgivning och planering för ägarledda företag. Jag trivs som bäst när jag får jobba ihop med kunder och hitta bra lösningar för deras bolag samt ägarnas privata ekonomi och livssituation.

Fritiden spenderar jag gärna med familjen hemma i huset eller på en resa. Jag går också gärna iväg och tränar på gym.När jag inte själv är aktiv står jag gärna på läktaren i Nobelhallen och kollar på BIK Karlskoga.

Marise Swart

Redovisningsassistent
Mer information

Jag arbetade heltid på byrån mellan 2008 och 2015. Nu arbetar jag lite mindre men är ansvarig för all hantering kring elektroniska leverantörsfakturor.