Rösta för Sveriges Snyggaste Kontor 2023!

I samband med det årliga seminariet ”Stora Kontorsdagen” är det dags att kora vinnaren i tävlingen om Sveriges Snyggaste Kontor. Lokalnytt.se arrangerar denna prestigefyllda tävling för att lyfta fram och hylla de mest imponerande och inspirerande kontorsmiljöerna i hela landet.

 

En av de nominerade kontorslokalerna är en av våra medlemsbyråer, Baker Tilly MLT i Lund vilket vi tycker är jätteroligt. Denna imponerande arbetsplats sträcker sig över hela 450 kvadratmeter och har genomgått en fantastisk förvandling i samarbete mellan hyresvärden och den kreativa inredningsarkitekten Oscar Rydberg från Ideas i AB. Resultatet är inget mindre än enastående!

 

Lokalen har en historisk adress på Stora Södergatan 13, mitt i hjärtat av Lund, och har tidigare varit hemvist för den anrika biografen Palladium. Den unika karaktären hos lokalen är något som inte går att förneka, och den har fått oss alla att häpna.

 

Gör din röst hörd och stödja nomineringen av Baker Tilly MLT i Lund som Sveriges Snyggaste Kontor 2023 genom att rösta här!